ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022

 

     

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ενημέρωση γονέων θα γίνεται πλέον μέσω της σελίδας:https://blogs.sch.gr/5gymamar/

 

 

 

 

Ανακοίνωση

Το σχολείο μας, το  5ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ συμμετείχε στο #BravoSchools 2021 και την Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης #BravoSustainabilityWeek. Όλοι μαζί, το σχολείο μας και οι μαθητές μας, γινόμαστε Πρεσβευτές των 17 Παγκόσμιων Στόχων, διαδίδοντας στην τοπική κοινωνία τα μηνύματα για τη Δημιουργία ενός Kαλύτερου Kόσμου!

Έπαινος1 Επαινος2

 

Ανακοίνωση 

Οι μαθητές δεν πρέπει να έρχονται στο σχολείο όταν παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα για νόσηση. Το σχολείο πρέπει να ενημερώνεται και να γίνεται διαγνωστικός έλεγχος.

 

 

Το εμβόλιο είναι ένα ισχυρό όπλο απέναντι στην COVID-19. Παροτρύνουμε τους γονείς μαθητών 12 ετών και άνω που δεν έχουν ακόμη εμβολιάσει τα παιδιά τους να σπεύσουν να αξιοποιήσουν αυτήν την ασπίδα προστασίας από τον ιό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

Εδώ μπορείτε να δείτεσυχνές ερωτήσεις και απαντήσειςαπό την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων:https://www.minedu.gov.gr/news/49873-2-9-2021-emvoliasmos-enanti-tou-koronoioy-sars-cov-2-paidion-kai-efivon-synitheis-erotiseis-apantiseis-sxetika-me-to-emvolio 

Για να δείτε οδηγίες για τη χρήση μέτρων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), πατήστε εδώ

 

 

 Ενημέρωση για τους δικαιούχους VOUCHER 200 ευρώ - πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»  αρχείο